Uslovi korišćenja

Pristupanjem i korišćenjem naše veb stranice prihvatate sledeće uslove i odredbe. Pažljivo pregledajte ove Uslove i odredbe pre korišćenja naših usluga.

Informacije predstavljene na ovoj veb stranici su samo u informativne svrhe i nemaju za cilj pružanje medicinskih saveta, dijagnozu, prevenciju ili lečenje bilo koje bolesti. Uvek se konsultujte sa zdravstvenim radnikom pre nego što započnete bilo kakav tretman ili koristite bilo koji proizvod. Izbegavajte samo-lečenje i sledite uputstva svog lekara.

Uvek se pridržavajte uputstava na etiketi proizvoda koji kupite. Preporučujemo da se konsultujete sa svojim lekarom pre upotrebe bilo kog proizvoda predstavljenog na ovoj veb stranici. Vaše korišćenje veb stranice je u potpunosti na sopstveni rizik.

Naša veb lokacija može da sadrži veze ka veb lokacijama ili uslugama trećih strana koje nisu u vlasništvu ili pod kontrolom kakavjedoktor.org. Nismo odgovorni za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih veb lokacija ili usluga trećih strana.

Copiright

kakavjedoktor.org zadržava puna prava na sav sadržaj na ovoj veb stranici. Neovlašćeno korišćenje materijala zaštićenih autorskim pravima, uključujući, ali ne ograničavajući se na slike, tekst, grafiku, simbole i druge podatke veb lokacije, može dovesti do kršenja autorskih prava. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa korišćenjem materijala zaštićenih autorskim pravima na ovom sajtu, kontaktirajte nas. Cenimo vaše poštovanje prema našoj intelektualnoj svojini.

Svrha veb stranice

Ova veb stranica pruža informacije o proizvodima za zdravlje i lepotu za pojedince zainteresovane za održavanje zdravog načina života. Naš sadržaj uključuje članke o prirodnim sastojcima, savetima za lepotu i zdravlje. Međutim, date informacije nisu zamena za profesionalni medicinski savet.